Alkotók Polgáron

Bemutatkozás - Az oldalról...

2015. május 28. - K.Lenke

alkoto_lelkek.png

1 Unicef: Alkotó lelkek

Ennek az oldalnak az ötletét már nagyon régen hordozzuk a szívünkben. Az a gondolat hozta létre, hogy nagy tisztelettel adózunk minden alkotó tevékenységnek, alkotónak. Csak az a baj, hogy nem ismerjük őket. Néha rácsodálkozunk valakire, hogy te ilyeneket csinálsz? Nem is mondtad eddig...

Megesett már veled is, ugye?

Most  ennek véget vetünk. Itt az a fórum, amelyen minden alkotó polgárit megismerhetünk.

Számunkra nem létezik rossz alkotás. Csak alkotás, amiben idő, munka, szív és odaszánás van. Egy pici darabka Belőled, kedves alkotó. Akkor hogy a csudába ne lenne értékes?! Ha pedig értékes, akkor érdemes arra, hogy megmutassuk másoknak. Lehet, hogy most azt mondod, hogy: "á, nem sikerült valami jól..." Na és? Tudtommal egyikőnk sem kitüntetett művész! Senki nem is várja el tőlünk, hogy tökéleteset alkossunk. Ezért vannak a te műveid is a fiókban. Nem tartod elég jónak ahhoz, hogy előrukkolj vele. Ennek is véget vetünk most:

Értékes vagy. Értékes az alkotásod is. Pont.

Nem feltétlen azért mutatjuk meg az alkotásokat, hogy dicséreteket zsebeljünk be (bár mindenkit biztatok a dicséretre, mert a világban sokkal több a kritika, mint a dicséret). De egy alkotás mit ér közönség nélkül? Ugye?

Szeretnénk, ha megtisztelnél bennünket azzal, hogy közkinccsé teszed kezed munkáját, mert az a világnak egy olyan darabkája, amely nélküled nem létezne. Így gazdagodunk általad mi is. Engedd meg, hogy gazdagodjunk!

Légy alkotó körünk tagja!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkotokpolgaron.blog.hu/api/trackback/id/tr757499850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása